Yksityiskohtia ja kokonaisuuksia!

Teemme erikoismaalauksia ja koristemaalauksia vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Saat meiltä myös sisustussuunnittelua, sekä visuaalisen ilmeen kohennusta. Kaikki työt toteutetaan sovitussa ajassa ja korkeaa laatua noudattaen. Erikoismaalaus voi olla juuri se vaihtoehto joka viimeistelee tilan tai antaa sille aivan uuden elämän.

Vuosien varrella meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisten pintojen jäljittelystä. Perinteisten ootrausten ja marmorointien lisäksi osaamme loihtia modernia betonia tai vaikkapa ruostunutta peltiä keittiön välitilaan. Myös märkätilojen tasoitepinnoituksista kannattaa kysyä meiltä!

Toteutamme työt toiveiden mukaan joko urakkana tai tuntiveloituksella. Tarvittaessa teemme myös pohjatyöt. Teemme myös muita vaativia pintakäsittely-, teippaus- ja tapetointitöitä.

Tutustu yritykseemme ja kysy rohkeasti tarjousta!

Yhteystiedot

Kati Jensen
040 5074 124
kati.jensen@pinta04.com

Minna Haataja
050 3304 304
minna.haataja@pinta04.com

Tarinamme

Ajatus omasta yrityksestä syntyi kun kaksi koulunsa päättänyttä sisustusalan osaajaa tapasivat toisensa vuonna 2004. Lyhyen harkinnan jälkeen syntyi päätös yrittäjäksi ryhtymisestä. Hieman sen jälkeen Pinta04 aloitti toimintansa. Aika yrittäjänä on ollut antoisaa ja olemme saaneet olla osana uskomattomia projekteja. Aina ei yrittäjyys ole ollut helppoa ja vastoinkäymisiäkin on koettu. Kiitos kaikille ystäville ja läheisille tuestanne myös tällaisina hetkinä.

Minnan äitiysloman tuoman tauon jälkeen olemme jälleen valmiita toteuttamaan unelmia ja visioita täysipainoisesti. Rautaisen ammattitaidon lisäksi pyrimme hyvään ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Toivomme, että asiointi kanssamme olisi aina mukavaa ja mutkatonta. Vaikka arvostamme asiakkaitamme todella paljon, emme kuitenkaan ehdi ottamaan aivan kaikkia projekteja vastaan. Silloin annamme mielellämme neuvoja parhaan kykymme mukaan.

Seitsemän toimintavuoden jälkeenkin löydämme yhä iloa työstämme ja odotamme innolla uusia projekteja. Samalla olemme pyrkineet laajentamaan toimintaamme, esimerkiksi sisustustuotteiden suunnitteluun ja maahantuontiin.

Haluamme toteuttaa kanssasi yksityiskohtia ja kokonaisuuksia nyt ja tuleveisuudessa!